Tusen gånger starkare blir film

Det var väldigt länge sedan jag bloggade om film här på min blogg, det som för övrigt var tänkt som mitt "kännetecken" Så nu kommer det ett litet film/boktips i ett :)
Nu på fredag kommer nämligen  en efterlängtad film upp på biograferna, det vill säga Christina Herrströms underbara bok Tusen gånger starkare. För mig som ska bli lärare är denna bok verkligen en bra bok att läsa och framförallt en bra bok att använda sig av i klassrummet och diskutera exempelvis genus som boken så tydligt tar upp.
Christina Herrström har även skrivit Ebba och Didrik samt Glappet som även gjordes till en tv-serie . Hon skriver bra och med ett ganska enkelt språk, därför passar denna bok, Tusen gånger starkare grundskoleelever perfekt. Hoppas nu bara att de gör filmen lika bra som boken..?!
P.S ursäkta att jag inte får ihop styckeindelning i dag, men ibland vill bloggen, eller är det Björns mac fel, inte göra stycken, därför hänger all text ihop till en enda text, tyvärr! Hemskt fult är det med noll struktur men inget jag kan få ogjort!

Vampire Diaries

Jaaaaa! Äntligen finns det nya avsnitt (säsong två) av Vampire diaries som jag har längtat...

I kväll blir det därför mys med Sandra. Ska göra lite middag och därefter blir det först idol och sen ska vi se på Vampire diaries. :) En myskväll helt enkelt, sen ska jag ju jobba och upp tidigt, tidigt i morgon!!!

Dessa två killar är bara såååå sjukt jäkla snygga! (fjortisvarning på mig, jag vet, men vem blir inte det, galet heta ju!!!)



RSS 2.0