Harry Potter and the deathly hallows part 2

Snart, snart, snart är den här! Så sjukt efterlängtad. Kommer kännas tomt och konstigt efter denna sista film...

Måste se premiären den 13 juli, bara två veckor dit =)


Super 8


Var på bio i dag och såg filmen Super 8. Filmen utspelar sig 1979 och vi lär känna pojken Joe vars mamma dött i en tragisk fabrikolycka. En kväll när Joe och hans kompisar Cary, Preston och Charles samt den söta flickan Alice, håller på att spelar in en zombiefilm vid en gammal järvägsstation, råkar de bli vittne till en fasansfull tågolycka där ett lasttåg krockar med en bil. Konstiga mystiska saker flyger ur alla vagnar och utan att de vet om det har de nyss fångat allt på film och det dröjer inte länge förrän USAs armé är ute efter dem...



Regissören till filmen är ju ingen mindre än J.J. Abrams som även gjort Lost, vilket märks tydligt om man sett serien. Fick lite "Lost-feeling" emellanåt faktiskt! Steven Spielberg var också med som producent, men han syns överallt just nu tycker jag. Men honom gillar jag också, så det är bara kul!

Gillade verkligen filmen. Kändes som en perfekt "sommarfilm" och den var välgjord och med riktigt bra skådespelare. Kidsen i filmen imponerade stort på mig :) Effekterna var dessutom rätt häftiga (glad att jag såg denna film på bio, men film år ju bäst på bio) Kul också med stilen mellan 70-80-talet med alla dess små detaljer som dök upp i en mysig amerikansk småstadsidyll. Plus för bra musik, desutom!

4 tummar upp


Disneyfilmer

Fick hem min filmtidning i dag. Åhhhhhh, jag vill ha...

Saknar ju endast nr. 49 och nu nr. 50. Annars är min Disney-samling komplett, efter sex års samlande! Är ju dessutom svag för "prinsess-filmer".



RSS 2.0