Only Yesterday

Har ingen skrivarglädje i dag, men tänkte i alla fall dela med mig av denna fina, fina låt som jag hörde ur filmen Sebbe.

Only Yesterday med Taken By Trees


Solsidan

Herregud, vilken galen kväll det blev i går. Det blev en helt sinnessjuk kväll med Sandra. Men kul hade vi i alla fall =)

Söndag i dag och vet inte alls vad jag ska hitta på faktiskt??? Blir en liten promenad bort till Sandra i alla fall och hämta cykel och annat från gårdagen. Sen blir det nog bara mys i soffan och såklart Solsidan =)

Sista avsnittet av Solsidan i kväll, vilket känns lite tråkigt. En klassiker på söndagskvällen ju. Tänke i alla fall dela med mig av några av de roligaste klippen från denna säsong med störtsköna Ove Sundberg i spetsen.




Skrattar så jag gråter varje gång jag bara tänker på detta. "Är det dijon det här?" Haha. Minst lika kul i nästa scen som kommer här:



"Du ser mig äta en bajsmacka och du säger ingenting", Haha, jag dööööööööör! Hysteriskt kul!

L Word

Skola hela dagen i dag sen såg jag de sista avsnitten av The Walking Dead med Kicki i kväll och nu sitter jag uppe och kollar på underbara L Word.

Inte sett serien än, så gör det typ omgående! Jag älskar bara Shane i serien. Hade jag varit lesbisk så... Ja! Min absoluta favorit i serien. Grym, cool och så sjukt snygg!



RSS 2.0